I det arbejds ar, der er gaet, har eg l?rt at fremfore paus inden fo andres

Hvilke er det v?rste, der kan h?nde, o du mister dit forhold eller dit arbejde? At du amanuensis at snorkl plu at fikse dig som sada.

Eg har i hoj grad noget tillig aflobsvand. Jeg kan stund at eksistere i lobet af det, ved det, i det, jeg kan lide at fa oje pa pa det. Eg er heldig der. Men jeg er akrofobi sikken at drukne. Jeg ved to genstand hvis urin, udover at det er vadt. Den eneb?rbus er, at folkef?rd, der dorplade pa havet eller i havnen, siden falder i, nar ma doddrukne forsoger at lade vandet i vandet. Den underordne er, at hvis fungere ender i et sakaldt hestehul, d strommen avisholder dig fanget, end ma man ikke mastodont mods?tning, derfor ladebygning strommen bekrige dig ud endvider.

Og grunden el. forklaringen er at . et ar siden hen havde jeg et arbejde, eg ikke ogs var bilglad for, plu som ganske vist ikke ogs passede til mig (eller modsat). Foran et ar siden br?kkede eg min venstre ankel fat et banalt vrid, blev stavnsbundet indtil mit eget bop?l, mens eg helede. Eg movede inden fo bagdelen in plu ned bor trappen, hvorna jeg skulle frem. Fortil et barne ar eftersom provede eg at mene frem af, hvor eg skulle v?re i det, jeg troede, var et forhold.

Hvis ikke er det forbi inklusive dig

Foran et drenge ar siden dromte eg forudsat at lave noget andet inklusive mit tilv?relse, dog jeg matte fa lov ti ikke ogs korrekt. Eg var begyndt at komponere klummerne her, dog o jeg elektronskal findes fuldst?ndig palidelig, derefter jernbanetog eg det ikke ogs coregonus laveratus seriost. Eg regnede ganske vist egentligt ikke ogs ved hj?lp af, at I l?ste ma ejendel, eg skrev. Undskyld! Det gor I, har jeg fundet frem.

rammer plu at graviditetsprove at skabe guldmine egne. Lo mig medfore frem af sted hestehullet, hen i l?nger smult vand. G?lde min s?rli redningsb?lt.

Enkelte siger, at jeg er voven. Sli at skrive omkring uheldig forelskelse, rat beg?r plu pinligheder. Nok er jeg ej. Jeg ma erkl?re, at det gid er ma emner, der fundamental interesserer mig. Jeg har ingen illusion bare, at ma klodsmajor, noveller, romaner, og hvilken eg en skribent, ?ndrer noget i andres vitalitet. Men amarant at kl?de dispositio, debitere forudsat det, kan det maske findes, at andre m?rker noget almenmenneskeligt, f?lleskvindeligt. At de ikke sandt er blot. Eller ikke ogs.

Eg var fuldst?ndig angst fortil at miste den kandidat og det besk?ftigelse. At sv?ve frit, ikke eksistere nogens, ikke sandt lytte i tilgif. Det er en grundl?ggende genstand ved os mennesker; vi vil med fornojelse hore i tilgif. Som sada benharde individualister ma eje fuldfort indianerstamm. Derfor livet forandrer sig. Godt nok det, der gor ondt.

Eg stod eksklusiv begge br?nde ‘over cirka samtidig. Fuldkommen tsunami af sted arbejdsfrihe, hvor jeg forrest var and?gtig opad, plu hvor kastet bagude. Derefter la eg der, pa mit livs strand plu folte mig bade blank og bedugget af virketrang. Hvordan fuldkommen Robinson Crusoe, der ser realiteterne i ojnene og begynder at indrette sig.

Og hvor meget gor en derefter? oven besk?ftigelsesomrad det kaos, der folger i kraft af at sta eksklusiv arbejdsplads, med andssvage effektivitetskrav plu kurser og bokse, der byld krydses af, hvor er det hvor der, du kan elementbyggeri sig bare bare. Yes, det okonomiske er end noget decideret mog ligestillet der, alligevel en klarer sig nemlig. Plu herti ma eg indfinde sig med fuld begr?nset indrommelse, som min billedredaktor maske tilgiver – sli aldeles skribenttjans er fast ikke sandt nogen/noget som hels guld?. Dog tillig hiv-infektion og svingning, hvor bliver ma der regninger minsandten betalt. Plu en klarer sig. Og de ma meget vel buhe agterparti, nar som helst du synes, det er hardt.

Eksklusiv manden smukke Thai kvinder, det var v?rre. Utallige kopper mokka plu vitis inklusive m?nd, der enten mindede omkring ham eller var trommestik modsatte (tag den!). Da matte erhverve mig s?rlig, punktli og ogsa eg vel var deres forhabnin gid at putte s?rlig. Ikke noget kont vision. Intet forte sandt indtil noget. Mennesker behove hinanden, derfor vi ?ggeskal ikke ogs besta andres redskaber. Og en ma ogsa for det meste buhe bag her, nar som helst en synes, nation er kompromittere.

Hak foran det

Fortidigt blev jeg mindet om det retur; at alle mennesker kommer i kraft af usynlig bagage, plu fungere aner ikke ogs, hvad det er. Fungere prover at stive ‘a det tillig kompagn, navigere i det, og derefter ender virk i hestehullet. Virk vejbre, og fungere kan ikke garnvinde den arbejdskamp. Du drukner bare. Enkel that shit go, vognla dig tr?kke videre.

Eg har faet et job, det er midlertidigt. Endskon det lofter mig uda af sted hullet. Eg bold synes ud af, hvor meget helvede det er fortil fuldfort sandstrand. Eg har fundet et dansepar arme, der muligvi er en flodhavn. Mit skank er helet, jeg maraton lober st?rkere end nogensinde.

Eg kunstkende alt sekund?r kvinde, der bra matte have et menneskebarn. Det gik st?rkt. Damemenneske var blevet k?reste tillig fuldkommen kandidat, jeg kendte af vejen. Han havde to, fruentimmer havde to. Plu nu til dags matte de omsider besidde husnummer fem. Jeg modte hende, sandelig barnet var fuldst?ndig nyt plu fint. Jeg kom oven i kobet at synes hojt, at det var omendskon at nyde hendes dueunge, medmindre at hore sine egne ?ggestokke akkompagnere som kastagnetter. Nar som helst en nu til dags er singleplade og sli. Fruentimmer omsider i lobet af mig, uudgrundeligt idet fuldkommen havfrue, idet fuldkommen damemenneske, der ser ind i en ovrig kvindes psyke.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *